Om oss

Velkommen til Bagel & Juice! Vi representerer en sunn utgave av fastfood og står for ferske råvarer, toppkvalitet og lidenskap til mat. Når du bestiller din varme bagel tilbredes de der og da med ditt favorittpålegg. Vi har også noen ferdige varianter for deg i farta. Til maten kan du få kaffe, smoothie og juice.

Alt du bestiller hos Bagel & Juice kan du velge å spise i en av våre kafeer eller du kan ta maten med som take-away. Hos oss får du rask levering av sunn og god mat og drikke. Ideen med sunn take-away startet i 1996, og siden den gang har ferskpresset juice og sunne matvarer blitt servert på Bagel & Juice sine kafeer i Oslo. Vi ønsker å være nyskapende i bybildet, trendy og tilpasse oss våre kunder i de strøk av byen vi ligger.

Som bedriftskunde hos Bagel & Juice kan du imponere dine kunder og ansatte med frisk og sunn mat. Vi kan levere frokost, lunsj, møtemat og mat og drikke til arrangementer.

Bakevarene hos Bagel & Juice produseres hos søsterselskapet Baker Hansen. Baker Hansen leverer bagels og søte bakevarer til Bagel & Juice hver morgen, slik at du får det beste utgangspunktet for din matopplevelse.

 

 

Ole Marius TørrisenOm oss