Jobb hos oss

Hva kan vi tilby? Bagel & Juice er en kafékjede hvor trivsel og personlig utvikling står i fokus. Du vil jobbe i et ungt miljø med motiverte mennesker. vi har et utsalg i Oslo sentrum og et på CC Vest. Som nyansatt vil du gå i gjennom en opplæringsperiode hvor du vil lære om våre rutiner og prosedyrer. I tillegg holder vi egne kurs som kaffekurs, smørekurs og liknende.

Hva ser vi etter? Vi søker medarbeidere som er service- innstilt, utadvendte og har et høyt energinivå. Vår viktigste oppgave er å alltid skape gode opplevelser for kundene. Du må derfor kunne kommunisere godt med kunden, samt ansatte i avdelingen. Ditt ansvar vil ligge enten som medarbeider, assisterende leder eller daglig leder. Tror du dette er noe for deg, er du hjertelig velkommen til å søke på jobb i Bagel & Juice.

Hvordan sende åpen søknad til Bagel & Juice?  Send CV og søknad til enten sentrum@bagelandjuice.no eller ccvest@bagelamdjuice.no.

 

Ledig stilling:

Vi søker en assisterende leder/skiftleder som er selvgående, service- innstilt, effektiv og utadvendt med et høyt energinivå. Vår viktigste oppgave er å alltid skape gode opplevelser for våre gjester. Du må derfor være ett godt forbilde for dine medarbeidere og kommunisere godt med våre gjester. Den rette kandidaten må som ett minimum like å jobbe med kundeservice og salg, like å ha personalansvar, være løsnings og resultatorientert, samt takle ett høyt tempo med en «yes we can» holdning.

Stillingen har i utgangspunktet varighet i ett år, men for den rette personen vil det være muligheter for forlengelse.

Er dette deg? Da håper vi at du søker på stillingen hos oss i Bagel & Juice CCVest.

Send søknad/motivasjonstekst og oppdatert CV med bilde til ccvest@bagelandjuice.no

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ole Marius TørrisenJobb hos oss