Bedriftskunde

Hvorfor bli bedriftskunde?

Som bedriftskunde hos Bagel & Juice kan du imponere dine kunder og ansatte med frisk og sunn mat. Hos Bagel & Juice kan du bestille møtemat, overtidsmat eller mat og drikke til ulike bedriftsarrangementer i Oslo. Du kan enten hente maten i en av våre kafeer eller velge å få den tilkjørt. Hos oss kan du bestille bagels, smoothie, ferskpresset juice og kaffedrikker til din bedrift. Våre ansatte kan servere mat og drikke på dine bedriftsarrangementer. Vi tilbyr også fakturaløsninger for deg som fast bedriftskunde.

Kontakt din nærmeste Bagel & Juice direkte for bestilling og eventuelle tilbud.

Hva sier andre?

”Det er viktig for oss at møtemat vi bestiller er ferskt og godt. I tillegg setter vi pris på fleksibilitet og at vi kan gjøre endringer i våre bestillinger på kort varsel.

Dette får vi på Bagel & Juice på Frogner og vi er meget fornøyde med den kjappe og fleksible servicen de gir oss.”  Marimekko Norge

 

«Bagel & Juice stilte opp med 1400 bagels på kort varsel når vi gjennomførte et event for Tesla. Fantastisk service gjennom hyggelig personal som hjalp til og dekket frem. Veldig serviceminded. Vi bruker Bagel & Juice til flere arrangement og de stiller alltid opp.»  Ann Reksten – Kreativ agenda

 

Bli bedriftskunde

Vil du bestille sunn mat til dine møter og arrangementer? Send oss din kontaktinformasjon, så vil du få tilsendt et uforpliktende tilbud fra oss.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

esa-letter.com

Ole Marius TørrisenBedriftskunde